Pridružite se nam na informativnem srečanju ambasadorjev projekta Učilnica za življenje

Informativno Srecanje Za Ambasadorje

Kaj točno pomeni biti ambasador projekta Učilnica za življenje?

Na to vprašanje bomo odgovorili na krajšem informativnem srečanju, ki bo potekalo v četrtek, 15. junija 2023, ob 18:00 preko aplikacije Zoom. Za obisk srečanja se registrirajte na TEJ POVEZAVI.

Srečanje je namenjeno tako novopečenim ambasadorjem, kot tudi tistim, ki se za to še odločajo. Naš ambasadorski program bi radi zasnovali in oblikovali skupaj z vami, glede na vaše in potrebe okolja, šolskega sistema, želje in znanje, ki ga boste kot posamezniki prinašali v skupnost. 

Na informativnem srečanju vam bomo na kratko predstavili program, aktivnosti in cilje ambasadorstva Učilnice za življenje. Prisluhnili bomo tudi vašim vprašanjem in željam, ter na hitro predstavili Mednarodno konferenco o ekosocialnem izobraževanju, ki jo bomo organizirali v septembru 2023. 

Srečanje je namenjeno učiteljem, predstavnikom šol in šolskih centrov (ter ostalih VIZ), ki bi rad prispevali k boljšemu jutri za prihodnje generacije in planet in bi se radi pridružili naši pobudi Učim za življenje ter postali obraz in glas projekta Učilnica za življenje in prve slovenske skupnosti učiteljev-aktivistov.

Vabimo vas, da se nam pridružite kot ambasador, če v vas tli želja po spremembah in akciji, če bi radi ozaveščali o vzrokih, posledicah in rešitvah v zvezi s podnebnimi spremembami v vaši šoli, centru ali lokalni skupnosti.

Želite postati ambasador? Prijavite se tukaj ali pa se nam pridružite na informativnem srečanju v četrtek, 15. junija 2023, ob 18:00 preko aplikacije Zoom. Registracija obvezna preko te povezave. 

Informativno Srečanje Za Ambasadorje